banner_poledni_menu

Aktuální #pivosknirem na čepu

Beznoska

Beznoska

světlá dvanáctka

Spodně kvašený světlý ležák. Stálý a nejprodávanější typ piva vařený u nás. Pivo bylo uvařeno ze dvou druhů sladu (plzeňského a mnichovského) a na chmelení byly použity tři druhy žateckého chmele.

44 Kč/ 0,3 l • 59 Kč / 0,5 l

BezOpice

BezOpice

nízkoalkoholické světlé pivo

Svrchně kvašené nízkoalkoholické světlé pivo. Naše druhé nízkoalkoholické pivo (alkohol 0,5 % obj.) s chmely Premiant a Uran, po kterém se nemusíte bát sednout na kolo nebo i za volant.

46 Kč/ 0,3 l • 63 Kč / 0,5 l

Kyselá malina

Kyselá malina

sour desítka s malinami

Svrchně kvašené světlé výčepní pivo. Naše oblíbené kyselé (sour) pivo s velkým množstvím ovoce (maliny a ostružiny). Pivo je krásně pitelné, nakyslé a hodně ovocné.

58 Kč/ 0,3 l • 80 Kč / 0,5 l

Zázvorový ejl

Zázvorový ejl

ejlová zázvorová dvanáctka

Svrchně kvašené světlé plné pivo. Středně hořký ejlík, do kterého jsme přidali čerstvý zázvor, po kterém je pivo jemně pálivé a krásně voňavé.

48 Kč/ 0,3 l • 65 Kč / 0,5 l

Sněženka

Sněženka

třináctková Cold IPA

Svrchně kvašené světlé silné pivo. Prokvašené pivo stylu Cold IPA jsme uvařili z Cryo chmelů Galaxy a Mosaic, navíc do sypání pro kalnou barvu přidány ovesné vločky.

52 Kč/ 0,3 l  70 Kč / 0,5 l

B-ejl

B-ejl

čtnáctkový ejl

Svrchně kvašené světlé silné pivo. Oblíbená IPA našeho pivovaru z třech druhů chmelů, díky kterým pivo získalo silnější hořkost a jemně ovocné aroma po citrusech.

48 Kč/ 0,3 l 65 Kč / 0,5 l

Hejhula

Hejhula

světlá desítka

Spodně kvašené výčepní pivo. Hejhula je lehké výčepní pivo s nízkým obsahem alkoholu.

42 Kč/ 0,3 l • 56 Kč / 0,5 l

Cykloejl

Cykloejl

desítkový ejl

Svrchně kvašené výčepní pivo. Tento lehký ejlík je světlý, na vůni citrusový, s nižším obsahem alkoholu a středním řízem. Ejlík je tedy stavěn jako lehký a pitelný do horkých dnů.

48 Kč/ 0,3 l • 65 Kč / 0,5 l

ikona_penize

Platba hotově a stravenkami

debit-card

Mastercard, VISA

ikonka3

Oddělený salónek

ikonka4

Free Wi-Fi připojení

ikonka6

Bezbariérový přístup

Jak se k nám dostanete

Metrem C

Ze stanice metra C „Prosek“ můžete využít autobusovou linku 151 na zastávku „Klíčovská“, odtud je minipivovar vzdálený přibližně 50 m. Ze stanice Prosek se také můžete vydat pěšky ulicí Čakovická, cesta trvá cca 10 minut.

Metrem B

Ze stanice metra B „Vysočanská“ případně „Českomoravská“ využijte autobusovou linku 151. Vystupte na zastávce „Klíčovská“, minipivovar je odtud vzdálený přibližně 50 m.

Autem nebo na kole

Minipivovar sídlí v ulici Klíčovská 805/11, Praha 9. V okolí restaurace jsou modré parkovací zóny, odložit bicykl lze pohodlně ve stojanu. Pokud k nám ale pojedete na pivo, využijte raději MHD nebo chůzi.